Hjertestier

Hjertesti Staunings Øscan0005

Hjerteforeningens lokalkomite Greve/Solrød har en hjertesti ved Staunings Ø. Hjertestien er etableret i samarbejde mellem Solrød Kommune, Skov- og Naturstyrelsen, Jersie Strand grundejerforening og Hjerteforeningen.

Stien er afmærket enten med Hjerteforeningens skilte og pile eller med Skov- og Naturstyrelsens pile. Alle afmærkninger er på røde pæle. Stien er ca. 2,5 km. med mulighed for en alternativ rute på ca. 1,7 km. Langs stien findes der naturlige hvilesteder, hvor der vil være mulighed for udstrækning/træning ved diverse naturredskaber.

Hjerteforeningen prioriterer motion og fysisk aktivitet i hverdagen, gerne mindst 30 minutter om dagen. Gå-motion er hjertesundt. Så kom i gang allerede den 29. maj 2010 hvor stien åbner. Men husk du skal bruge den jævnligt.